Wij vrouwen hebben zo ons eigen mooie en zachte kanten. En ons eigen problemen. Hierbij helpen deze producten je prima.

Stop Craving

Wat een uitvinding! Dat moment van de dag waarvan je weet dat je het meest zwak bent en gevoelig voor snaaierij. Doe de Stop Craving in je diffuser en ga even iets actiefs doen. Of haal de roll on in huis. Met grapefruit en pepermunt.

Chill Pill

Moe, sjaggerijnig, kort lontje. Je voelt het meestal al even ‘opbouwen’. De Chill Pill in de diffuser zorgt ervoor dat je een beetje verzacht en alles weer wat luchtiger kunt zien. Met lavendel.

Power Woman

Soms kun je je zwak voelen. Power Woman geeft jou kracht en zelfvertrouwen. Maak je eigen keuzes, voel je goed en straal een rustige kracht uit. Met ylang ylang en kaneel.

Waking Up

Een heerlijke olie om bijvoorbeeld op zondag of je vrije dag in de diffuser te doen. Heerlijk rustig wakker worden en de dag relaxed starten. Ook als je moeite hebt om op te staan, omdat je geen goede nacht hebt gehad. Met citrus, kruizemunt en mimosa. Waking up olie, spray of roll on.

Clear mind

Watten in je hoofd rond een uur of vier? Kids druk, werk wat af moet, het huishouden en oh ja, wat eten we vanavond? Of na een conflict waarbij je even niet meer helder na kunt denken. Dat is hét moment om Clear Mind te gebruiken.

Magic balm

Deze fijne balsem gebruik je op ruwe plekjes. Denk aan de knokkels van je hand na de winter en ruwe plekjes op je voeten en ellebogen. De balsem is niet te zwaar en trekt snel in. All Purpose balsem.

Nanda K