Ben je nieuw in de wereld van etherische olie, dan kan het allemaal wat overweldigend zijn. Een kant-en-klare blend is dan superfijn. Een blend die een gemoedstoestand kan oproepen bijvoorbeeld. De oliën uit de Happy Home lijn, doen dat. We stellen ze even aan je voor, met de daarbij behorende ingrediënten. Zo kun je snel zelf een blend uitzoeken (of kom gezellig langs in de showroom). Al deze geuren zijn verkrijgbaar in een olie of roomspray.

Cough & Sniffs

Dit is dé blend die je kunt gebruiken als er griep en verkoudheid heerst. Preventief is aan te raden. Verdamp de Cough & Sniffs blend in perioden dat er veel verkouden neusjes zijn.
Ingrediënten: kruidnagel, citroen, eucalyptus, kaneel en rozemarijn.
Kopen: Cough & Sniffs

Summer & Joy

Haal de zon en de zomer naar binnen! Een super vrolijk makende blend die je kunt verdampen als je behoefte hebt aan een beetje zon en vrolijkheid. Goed voor iedereen toch?
Ingrediënten: petitgrain, citroen, lavendel en bergamot reggio.
Kopen: Summer & Joy

Sleep & Dream

Dit is de blend die je kiest als je goed en diep wilt slapen.
Ingrediënten: lavendin Ardèche, bergamot, rozemarijn, ylang ylang, mandarijn, benzoë en tolubalsem.
Kopen: Sleep & Dream

Clean & Bright

Deze heerlijke geur werkt reinigend. Als je ruimte bedompt is of als er is gekookt zal deze geur je ruimte weer heerlijk opfrissen.
Ingrediënten: bloedsinaasappel, lavendel, mirre, honing, marjolein, grove den en kaneel.
Kopen: Clean & Bright

Focus & Boost

Deze heerlijke en verfrissende geur zal je helpen om na een vermoeiende dag weer tot je zelf te komen en je op te peppen. Erg fijn als je later nog wat moet doen. De gekozen etherische oliën zijn ook bedoeld om je geestelijk alert te maken en te houden, een goede keuze als je moet studeren of geestelijk moet presteren. Je kunt de Focus & Boost blend vernevelen in een diffuser in de ruimte waar je studeert. Als je bijvoorbeeld een examen hebt kan je het flesje meenemen en daar af en toe aan ruiken.
Ingrediënten: rozemarijn, petitgrain, laurier, lavendin Ardèche
Kopen: Focus & Boost

Love & Lovely

Om liefde en harmonie te creëren of te benadrukken binnen een gezin. Deze olie is een favoriet bij heel veel van onze klanten!
Ingrediënten: lavendel, lavendin, patchouli, ylang ylang, lavendel salie, benzoë en mandarijn.
Kopen: Love & Lovely

Time & Seasons

Een frisse en kruidige geur die je doet denken aan een frisse wind door je huis. Maar ook weer warm en geborgen door de kaneel. Het is een geur die je vrolijk maakt, verfrist en verwarmt tegelijkertijd. Gewoon een fijne blend om dagelijks te verdampen in je huis.
Ingrediënten: groene citroen, lavendel, salie, kaneel en rozemarijn
Kopen: Time & Seasons

Relax & Cozy

Lekker cocoonen op de bank, heerlijk ontspannen na een drukke dag. Deze geur is zo zoet en diep dat je je kunt onderdompelen in rust, ontspanning en gezelligheid. Laat die zucht van verlichting en laat de afgelopen dag van je af glijden. Je bent nu lekker thuis en geniet van je welverdiende rustmoment.
Ingrediënten: bergamot reggio, jasmijn 10% en vanille.
Kopen: Relax & Cozy

Zen & Silence

Kom tot jezelf en ontspan. Zet alle beslommeringen van je af en kom in je innerlijke stilte. Daar kan je trouwens, in je innerlijke stilte, ook al de antwoorden op je vragen vinden!
Ingrediënten: bergamot reggio, kardemom, rozemarijn, tolubalsen en hoblad.
Kopen: Zen & Silence

Nog meer van deze blends? Check ook de All Day Blends eens!

Nanda K