hoe word je gelukkig met etherische olie

Ken je dat? Dat bepaalde geuren je terugbrengen naar gelukzalige momenten? Denk maar eens aan de geur van vers gebakken brood of appeltaart, van knisperende sneeuw of het plastic van een strandbal die net uit de verpakking komt. Koffie! Zonnebrand (van een bepaald merk). Kerstbomen! Geur doet iets met je. En onbewust bouw je in je brein geurbruggen naar gelukkige tijden.

Wat geur kan doen

Geur kan een hoop met je doen. En je kunt dus ook gemakkelijk de geur van kerst, koekjes etc in huis halen. Zonder direct de oven aan te moeten doen. Vanille is ook een geur die over het algemeen een fijn, warm gevoel achterlaat bij mensen.

We horen steeds meer om ons heen dat het leven wat lastiger wordt. Kosten stijgen de pan uit, de hand moet op de knip. Na twee jaar corona hebben we nu te maken met een dikke inflatie. Ongezellig!

Wij geven je wat tips voor een gelukkiger leven!

1. Nieuws uit

Misschien moet jij het nieuws volgen vanwege je werk. Is dat niet het geval? En je bent gevoelig voor die constante, veelal negatieve berichten… probeer het dan eens een weekje zonder. Luister muziek via Spotify. Ook in de auto. En haal app’jes als NU.nl van je telefoon.

2. Neem je financiën onder de loep

Neem je financiën onder de loep en wees eerlijk naar jezelf. Is het echt nodig, je bezoekjes aan de Action? De schoonheidsspecialist? Het tuincentrum?
Maak een lijst van dingen die je wél heel belangrijk vindt en streep door wat best even wat minder kan.
Wist je bijvoorbeeld dat je fantastische schoonheidsproducten kunt maken voor jezelf? Toegespitst op jouw huid? En voor een fractie van de kosten?
Onze producten van Natural Heroes helpen je daarbij.

Elke verjaardag een cadeau van minimaal EUR 15,-? Het gaat toch om de verrassing? Wij hebben in onze shop waanzinnig toffe cadeautjes voor minder dan dat. Denk aan amberblokjes met een mooi schaaltje.

3. Maak het gezellig in huis

Het maakt niet uit waar je woont, als je maar gelukkig bent. Zorg dus, dat je gelukkig bent binnen de 4 muren van je eigen huis. Dat is de plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Waar niemand je wat kan doen. Waar jij leeft, zoals jij wilt.

En natuurlijk vinden wij dat daar een diffuser bij hoort. Met een lekker geurtje. Om het extra gezellig te maken.

Wij tippen de volgende geuren die je geheid in een goede mood brengen:

4. Zorg voor warmte en textuur

‘s Avonds lekker op de bank? Heerlijk! De verwarming een graadje minder? No problem. Een heerlijk dekentje op de bank en een kersenpittenzakje opwarmen in de magnetron doet de truuk vaak wel! Kaarsjes aan?

Onze waxinelichthouders maken je ruimte sfeervol en warm.

Nanda K