Gaan we kinderfeestjes organiseren? Haha! Nee, natuurlijk niet. Maar we hébben wel een paar toffe ideetjes voor een kinderfeestje met Lotus!

Kinderfeestje thuis

Thuis een kinderfeestje geven, komt niet meer zo vaak voor. Meestal belanden de kids in een speelparadijs, een lasergame of een pretpark.
Maar niet alle kinderen vinden dat leuk, óf je hebt een kind wat het liefst de halve klas uitnodigt… dan is het súperleuk om thuis een feestje te organiseren.

Wat kun je gaan doen?

Zelf een scrub maken

Zelf een scrub maken is super eenvoudig!

100 gr epsom zout
8 druppels etherische olie naar keuze
25 ml draagolie (bv druivenpit) Wij adviseren bij kinderen altijd druivenpit, dit i.v.m. kinderen met een notenallergie. Druivenpitolie kan ook door hun zonder zorgen gebruikt worden.

Voeg er nog een kleurstof of mica poeder (sparkle) aan toe en de kids kunnen maximaal lol maken!

Zorg voor leuke potjes die de kinderen ook zelf kunnen versieren.

Haal een setje kleurige teiltjes en laat ieder een eigen voetenbadje maken!

Zelf een lippenbalsem maken

In deze blog, lees je hoe je zelf een lippenbalsem maakt. Dat vinden kinderen helemaal te gek! We verkopen alle ingrediënten om hier een feest van te maken! Ook de kleine blikjes.

Edelstenenfeestje

Ga samen edelstenen hakken! Met deze set kun je knuffelstenen of ruwe mineralen uit klei vinden. Leuk om te doen in de zomer: gooi XL knuffelstenen in een zwembad en laat de kleine zeemeerminnen dit opduiken. Of verstop voor ieder een paar edelstenen in de tuin.

Duik de magische wereld in met een geode, hak deze open en laat je verrassen door de prachtige glinsteringen!

Ook leuk: bestel een edelstenenkistje, die kinderen zelf kunnen beplakken of beschilderen!

Spelletjes

Op zoek naar leuke spelletjes om te doen? Vraag het eens aan je kind zelf, wat spelen ze graag op het schoolplein? Wij hebben ooit zelf een ‘Wie is de Mol’ spel in elkaar gezet. Compleet met opdracht enveloppen en verstopt geld in de plaatselijke speeltuin. Dat feestje was tóp!
Helemaal met de zelfgemaakt ijsbar, met schepijs, sprinkles, slagroom en fruit.

Give aways

We hebben in de shop leuke give-aways onder de vijf euro. Nagelstickers, nagellakken, dino-tattoo’s en nog veel meer. Superleuk én origineel!

Check het hier: cadeau’s onder de EUR 5,-

Wil je groot inkopen? Stuur ons gerust een mail om een mooie prijsafspraak te maken, we denken graag met je mee!

Nanda K