Yes! Zomer!

Maar ook… Reizen, inpakken, stress wellicht? Buiten spelen zorgt voor meer valpartijen. Om nog maar te zwijgen van muggen proberen te weren en kwallenbeten.

Voor alle zomerse ongemakjes, hebben wij al een oplossing in huis!

Focus tijdens een lange autorit

Het liefst wil je in 1x door knallen naar de eindbestemming. Je vind het gewoon fijn om er eenmaal te zijn. Gebruik de Focus auraspray om jezelf scherp te houden. Of gebruik de Mental Focus inhaler.

Insecten

Muggen weren doe je met Outdoor lijn. Verkrijgbaar in een 10 ml roller, 50 ml spray en 10 ml olie. Om de twee uur herhalen. Voor kinderen onder de zes jaar, raden wij de Outdoor Junior lijn aan.

Ben je toch gebeten? Rol dan met de Itsy Bitsy roller over de jeukende huid. Instant verlichting! Voor kinderen onder de 6 jaar gebruik je dan de Itsy Bitsy Junior roller

Op teken zitten we echt niet te wachten natuurlijk. Gebruik de Doggy Outdoor spray Deze spuit je gewoon op je kleding. Je kunt deze ook voor je hond of paard gebruiken. Spuit dan het liefst op de eigen handen en wrijf daarmee het beest in kwestie in. Eucalyptus en Tea Tree zijn olien die niet gewaardeerd worden door teken.

Last van je buik

Last van obstipatie tijdens de vakantie? Vaak is instant verandering van voedingspatroon de boosdoener. De Digest wrijfolie biedt meteen verlichting als je merkt dat dit een probleem is.

Slapen op een vreemde plek

Kan je kind de slaap maar moeilijk vatten op die vreemde plek met andere geuren en vreemde geluiden? Gebruik Slaap Schaapje. Een roller die je bijvoorbeeld even onder de voetjes rolt.

Voor volwassenen hebben we de Slaap Zacht olie of auraspray.

Soms kan er een slechte vibe hangen in het appartement die hebt geboekt. Of is er een heftige ruzie geweest ergens in het gezin (opeens alle ego’s op één kleine plek…. het komt in de beste families voor). Met Clean Energy reinig je de ruimte.

Ziek op vakantie

Ken je dat? Eindelijk vakantie, je mag de boel even de boel laten en dan… BAM! Ziek!

Probeer dit te voorkomen door de High Immune roller te gebruiken. De High Immune roller kun je cuppen. Rol een beetje olie aan de binnenkant van je hand, en adem diep in. Ideaal!

De High Immune spray gebruik je bijvoorbeeld in de tent (vochtig weer), even lekker rondsprayen!

Opeens weer last van hooikoorts? Stop de Allergy Control inhaler in je tas.

Reisziekte en etherische olie

Wij hebben de perfecte partner in de auto! De Happy Travel roller. Als we op pad gaan begint er steevast iemand vanaf de achterbank ‘mag ik de Happy Travel’?

Werkt perfect!

Heb jij last van angsten tijdens of voor een vliegreis? Zorg dat je de Rust in je Hoofd hebt en De Aura Rescue. Beide rollers en/ of spray’s geven jou een ontspannen gevoel tijdens een spannende reis.

Vakantiestress

Hoewel vakantie geen reden tot stress mag zijn, zijn de dagen voorafgaand aan de vakantie, toch altijd een beetje druk. Met de Rust in je Hoofd roller ga je wat makkerlijker met de flow mee. Ook handig voor die eerste dagen waarbij het soms nog een moeilijk is om alle stress los te laten.

EHBO op vakantie

Tja,… we weten allemaal dat er tijdens de vakantie ongeveer 8x zoveel leed te verhelpen valt. En dat komt vooral omdat de kids zo heerlijk aan het spelen zijn.

Met de EHBO-olie los je heel veel op. Het verzacht en ontsmet. Ideaal bij schaafwonden. Maar ook bij droge lippen, als nagelriemolie en brandwondjes.

De Uilen Builen Balsem gebruik je bij blauwe plekken en verstuikingen.

Verbrande huid door de zon

Een verbrande huid hydrateer je het best extra. Met een van onze sprays van Natural Heroes zorg je voor een instant boost! Kies uit een van de vele sprays, zoals rozenwater. Het allerbest tegen verbranding? De aloë vera spray. En nog een kleine extra tip: als je de spray even in de koelkast zet, heeft hij een extra verkoelende werking.

Deze set is sowieso ideaal op vakantie als je huid nu eenmaal een hoop te verduren heeft!

Nanda K