Het verwerken van verlies is een rauw en hobbelig proces, dat je met golvende bewegingen tussen slecht, iets beter en beter heen en weer slingert. En niet per se in die volgorde. We krijgen regelmatig vragen vanuit klanten of wij hier een samengestelde olie voor hebben, die wij tot nu toe niet volmondig met ja konden beantwoorden. Maar nu wel via onze bevriende webshop: Sowelu Healing.

Guidance & courage van Sowelu Healing

Sowelu Healing wordt gerund door Sara, een IJslandse spirituele viking. De eerste letter van haar naam vertaalt zich naar het Sowelu-teken in het viking rune-alfabet. Sowelu is de rune van de zon, brenger van warmte, licht en levenskracht. Precies wat nodig is voor iemand die rouwt, in welke vorm dan ook. Haar missie is steun bieden in tijd van intens verdriet door middel van helende producten. Haar assortiment bestaat uit 2 geurfrequenties en verschillende edelsteenproducten, allen gericht op rouwverwerking. Sara is, net als wij, een groot voorstander van het inzetten van aromatherapie, omdat zij uit ervaring weet hoe geur je gemoedstoestand kan beïnvloeden op een positieve manier.

Guidance

Een deken van liefde en warmte. Zo is de geur “Guidance” het beste te omschrijven. De samenstelling van deze geur is gericht op de hartchakra en zorgt dat deze verlicht en verwarmd wordt wanneer deze in donker en kou gehuld is.

De geur draagt het magische Vegvísir symbool. Een Viking kompas die iemand met verdriet aan de hand neemt en als een gids door de ruwe storm leidt richting dat lichtpuntje aan de horizon.

Een geurfrequentie die aardse geuren zoals rozenhout combineert met frisse geuren zoals bergamot reggio en lavendel.

Courage

Als een positief energetisch veld, zo geeft de geur Courage (ook geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden) bescherming tegen emoties van anderen. De samenstelling van deze geur is gericht op de wortelchakra en zorgt voor geborgenheid wanneer de wereld even niet meer veilig aanvoelt.

De geur draagt het magische Ægishjálmur symbool. Een Viking helm die je beschermt tegen negatieve energieën en de moed geeft om te wennen aan een nieuwe situatie.

Een geurfrequentie die zachte geuren zoals lavendel combineert met frisse geuren zoals sinaasappel en citroen.

Edelstenen kussen

Naast beide geuren biedt Sowelu Healing ook prachtige edelstenen kussentjes aan. Deze kussentjes zijn compact en handgemaakt van zacht velours en combineren de kracht van geur met de kracht van edelstenen, zodat beide werkingen versterkt worden. Er is een groen en roze kinderkussentje speciaal voor de kleinsten onder ons, met de zachte beschermende edelstenen; blauwe chalcedoon, rozenkwarts en rutielkwarts.

Het groene kussentje is gecombineerd met de krachtige edelstenen; amethist, rozenkwarts, bergkristal en zonneschijn aura, geschikt vanaf 4 jaar. De kussens zijn gevuld met biologisch speltkaf en zijn voorzien van een houten hartje waarop een van de oliën gedruppeld wordt. Het houten hartje doe je weer terug in het kussentje.

Laat je hart weer verwarmen door de liefdevolle en helende producten van Sara.

Voor meer informatie en de producten, neem snel een kijkje op haar website: Sowelu Healing.

Nanda K