We hebben zoveel leuke tips om met je te delen voor een heerlijke, lange, lome zomer. Geniet ervan, met vólle teugen!

Op reis

Ga je op reis? Lekker! We hebben een geweldig leuke én handige kit met travel sizes van onze reisproducten: de travel family kit.
Reisziekte? Gebruik de Happy Travel, deze roll-on met oa pepermunt werkt heel goed wanneer je je niet lekker voelt in de auto. Ga je op vakantie naar de bergen? (ook bv de bergen op een Grieks eilandje!), steek deze zeker in je tas!

Wil jij je olien veilig meenemen? Zorg dan voor een handige opberger. Wij hebben dikke, zachte etui’s voor dit doel, of hardcase boxen in de shop staan.

Ga je met de auto op pad? Een airco kan soms een vervelend geur achterlaten. Doe een RVS clip op je radiator fan, bedruppel de pad met een heerlijke olie en geniet van een instant diffuser in de auto!

De zon

De zon is natuurlijk heerlijk! Maar het zorgt ook soms voor vervelende zonnebrand. Wat kun je doen om je huid goed te beschermen? Natuurlijk, smeren!
En verder hydrateren, door veel water te drinken. Daarbij is het overdag soms fijn om een lekkere spray te gebruiken.
Blijf in elk geval uit de zon tussen 12:00 – 15:00 en draag een zonnehoed.

Beestjes

Beestjes zijn niet fijn! Fruitvliegjes, mieren, wespen en muggen kunnen soms echt vervelend zijn. Fruitvliegjes en mieren houden niet van pepermunt. Bewaar je fruit zoveel mogelijk in de koelkast, daarbij kun je een stoelviltje plakken met pepermunt en/of kruidnagel olie erop gedruppeld in de fruitschaal.
Mieren kun je bestrijden door een watje met pepermunt bij de mieren te leggen.
Wespen hou je het best uit de buurt door een diffuser met Groene Muskiet of pepermunt.
Bij kids kun je een diffuser met Groene Muskiet op de kamer zetten, een spray of een roller gebruiken. We hebben nu ook stickers te koop waar je Groene Muskiet op kunt druppelen. Er is een speciale junior versie van de Bzz Off en een voor volwassenen.

Naar het strand

Aloë vera spray van Natural Heroes in je koelbox en Itsy Bitsy mee zodat je snel kunt handelen bij een kwallenbeet.
Na een dagje strand ruwe voeten? Gun je zelf een lekker verzorgend voetenbad met fris water, magnesium en een lekkere zelfgemaakte voetscrum met citrus.

Benauwd

Kun je slecht tegen dat warme weer? Dit helpt!

  • leg een petfles met ijs in je bed
  • wij zijn fan van de fan Duux whisper
  • in je diffuser: een mix van citrus en pepermunt, dit helpt ook als het benauwd aanvoelt in de woonkamer
  • douche voor het slapen gaan en droog je niet helemaal af

Pepermunt voor kleintjes

Bij kinderen tot 6 jaar gebruik je liever geen pepermunt. Dit is net te heftig. Een goed en milder alternatief is kruizemunt.

Nanda K