Wij hebben voor jou dé tips verzameld voor de wintersport. Wat neem je mee aan etherische olie?

In de auto

De meeste wintersporters gaan met de auto op weg naar de bestemming. In de auto, zeker wanneer je richting de bergen gaat, kan reisziekte nogal eens opspelen. Hiervoor hebben wij de handige roll-on Happy Travel junior en Happy Travel. Je kunt deze op je polsen rollen.
Een ingrediënt van deze roll-on is pepermunt. Je kunt ook een diffuser in de cupholder van je auto zetten, met daarin pepermunt of onze speciale Happy Travel Junior olie. Het is slim hier een paar dagen van tevoren mee te beginnen. Doe deze olie dan bijvoorbeeld alvast in de diffuser in huis of gebruik de roll-on.
Pepermunt werkt namelijk ook verkwikkend, wat fijn is voor de bestuurder die zijn of haar aandacht bij het verkeer moet houden.
Onze mini diffuser baggy kun je in de auto gebruiken en kan geladen worden met een USB kabel. Is een diffuser in de auto een beetje teveel? Dan kun je ook kiezen voor een RVS autclip of deze RVS clip. Deze plaats je op de fan van je auto, op de vilten pad druppel je wat olie.

Spieren die je niet vaak gebruikt

En dan… lekker op je board of de latten van de berg af. Na dag 1 is er altijd iemand die iets heeft verrekt en de volgende morgen is er spierpijn.
Neem in elk geval verwarmende massage-olie mee. Daarmee verwarm je de spieren lekker.
Neem een zak magnesium mee voor een fijn magnesium bad. Voor één bad heb je minimaal 350 gram nodig. Voor een voetenbad 200 gram.

Echt iets verrekt? Dan is de Tension Buster een uitkomst! Deze zit in een handige roll-on!

Voor het slapen gaan nog even de balsem Happy Joints gebruiken en de volgende morgen sta je weer helemaal fris en fit op!

Schrale handen en lippen

Na een paar dagen in de sneeuw weet je het wel. Je handen worden schraal van het aan en uittrekken van je handschoenen en de kou. Om over je lippen nog maar te zwijgen. En dat haar springt ook alle kanten op!

All Purpose balsem is echt een geweldige balsem voor schrale plekjes. Of dat nu je handen, nagelriemen of ellebogen zijn! Smeer ook zeker preventief de wangetjes van de kinderen in (of jezelf…).

Maak zelf van tevoren een lippenbalsem: Zelf lippenbalsem maken. Let er op dat je hier geen citroenolie in verwerkt.

En gun je haar een paar keer een maskertje met arganolie. Het gebruik is simpel. Voor het douchen de punten even lekker in de olie zetten. Na het wassen kun je nog een laagje aanbrengen. En de volgende morgen voor je de piste weer op gaat ook een beetje inwrijven. Zo bescherm je je haarpunten tegen de wrijving door je muts of haarband.

Hoesteproest!

Heb je in die gezellige après-ski bar weer lekker gezellig staan hossen en zingen met al je nieuwe ski-vrienden? Dan is de kans natuurlijk best aanwezig dat je hier of daar een virusje oploopt.
Voor in je appartement: High Immune in de diffuser. Voor onderweg, de Breathe roll-on. Of doe een druppeltje Breathe olie op je sjaal.

Ben je te laat, heb je al een zere keel en ben je verkouden? Ook dan is de Breathe een uitkomst! En smeer lekker wat Epic Longbalsem op de borst.

We wensen je een geweldige wintersport toe!

Nanda K