Het ‘gekke’ weer is begonnen. Dan weer warm, maar ‘s morgens nog koud. Kinderen die geen idee hebben of ze vandaag nu wel of niet een jasje mee moeten. Klassen waarin de ramen wagenwijd open staan.

Allemaal een prima recept voor verkoudheidjes. En die willen we natuurlijk niet!

Gelukkig hebben we in de shop genoeg staan om verkoudheidjes zo ver mogelijk buiten de deur te houden.

Boost je immuunsysteem

Verkoudheid is een virus. En dat virus hou je het best buiten de deur met een geweldig immuunsysteem. We hebben een spray (even boven je hoofd sprayen op kantoor), High Immuun olie (‘s avonds lekker een paar druppels in de diffuser, reinigt je huis van bacteriën) en een roll-on (handig voor kinderen!).

Heb je een bad, dan kun je ook een paar druppels High Immuun mengen met magnesiumvlokken of epsomzout.

Of rol de High Immuun onder je voeten.

Zorg voor schone handen

Met de Clean Hands spray zorg je altijd en overal voor schone handen. Ik heb er één in mijn handtas, in de auto en mijn sporttas zitten. Ideaal!

Kies je ideale spray:

Toch een beetje verkouden?

Ondanks alle goede zorgen toch een beetje snotterig? Ook daarvoor hebben we ondersteunende producten in huis!

Baby’s tot 6 maanden kun je goed helpen met de Cough & Sniffs wrijf olie.

Kinderen vanaf 6 maanden kunnen goed geholpen worden met Verkouden Neusje. Druppel wat van deze olie in de diffuser of gebruik een roomspray vlak voor het slapen gaan. Als je een diffuser hebt, zou ik altijd deze gebruiken, omdat deze constant geur afgeeft en dus verlichting biedt.

Volwassenen hebben veel baat bij Cough & Sniffs. Overdag kun je de Sinus Clear inhaler gebruiken.

Meer adem nodig? Druppel Eucalyptus & More badolie in je bad. Geen bad? De Breathe-roller helpt je! Even rollen over je keel, het kuiltje in je nek en onder je voeten.

Hoesteproest…

Zitten je longen een beetje vol? Probeer de Epic Long Balsem. Een heerlijke balsem die je op de borst smeert. Het brengt rust, zodat je lekker kunt slapen en werken aan je herstel. Of neem even een momentje voor jezelf met de Stoomolie, boven een kom heet water kom jij even tot rust en geniet je onder andere van de verzachtende en frisse geuren van Eucalyptus Raddiata, Nerolina, kamille, rosaline & kruizemunt de geuren van Voor kinderen is er de Zeehondjes hoestbalsem.

Natuurlijke luchtreinigers

Deze enkelvoudige etherische oliën zijn natuurlijke luchtreinigers: rozemarijn, citroen, tea tree en eucalyptus.

Nanda K