Sinds we amberblokjes in de shop hebben staan, vliegen ze de deur uit. Waardoor we allemaal prachtige sets hebben samengesteld. Met prachtige hamsa-handjes, capiz-schaaltjes en de niet weg te denken juten zakjes.
Stuk voor stuk echte cadeautjes.

Onze amberblokjes worden met de hand vervaardigd in Marrakesh, volgens traditioneel recept. Het wordt samengesteld uit barnsteenhars (versteende hars), essentiele oliën. De barnsteenhars komt uit een prehistorische naaldboom, de pinus succinifera.

Maar wat kun je er mee?

1. Het toilet

Leg een (klein) blokje op een schaaltje in het toilet. Elke keer als je binnen wandelt, weer die subtiele geur.

2. De trapkast

De trapkast is vaak een verzamelplek van spullen. Voorraad, tassen, stofzuiger, vazen en rugzakken. De geur kan er nog wel eens muf zijn.
Hier doen amberblokjes het uitstekend!

3. Parfum

Door de wasachtige substantie, zijn amberblokjes ook perfect te gebruiken als parfum. Wrijf het over de huid bij polsen en net achter de oren. Een 100% natuurlijk parfum!

4. Stofzuiger

Het rasp van een blokje opzuigen, zorgt ervoor dat die typische stofzuigerlucht verandert in een huisparfum!

5. Smelten

Heb jij nog ergens een geurbrander staan? Zo eentje met een waxinelichtje eronder? Amberblokjes laten zich goed smelten! Het kan zelfs in schaaltje op de verwarming.

6. Linnenkast

Zet een mooi schaaltje op een plank in je linnenkast. Elke keer wanneer je de kast opentrekt, weer die heerlijke, rustgevende geur!

7. Auto

Auto’s kunnen soms een raar geurtje hebben, zeker als ze wat ouder worden, of de airco vaak aan staat.
Bewaar een blokje in je auto. Let op! Door de substantie kan een blokje smelten bij de grote hitte die nogal eens ontstaat in de auto. Zorgt dus dat het niet kan lekken op je bekleding. Tip: doe het in een porseleinen kopje in je bekerhouder.

8. Sexy-time!

Last but not least! Het schijnt ook een afrodisiac te zijn. Een lustopwekker dus.

Doe je voordeel met deze informatie ;-).

Amberblokjes in verschillende geuren

Onze amberblokjes kun je in maar liefst 22 geuren krijgen. Zwarte musk, witte musk, green tea, sky, wood, midnight, fruit, flowers, eucalyptus en kaneel.

Nanda K