We hebben allemaal wel eens van die dagen dat je je wat uit het lood geslagen of labiel voelt. Iets zit niet mee, voor lange of korte tijd, dat maakt zoveel niet uit eigenlijk.

Etherische olie die daar goed bij kan helpen, is de kristallijn. Welke geur past het beste bij jou?

All over the place

Weinig focus, overal klusjes en nog niets afgemaakt. Je zegt ja op alles en komt daardoor vaak in de problemen, omdat je dan opeens weer teveel op je bord hebt…

Herken je dit? Dan is aquamarijn jouw kristalgeur. De genezende kracht van deze steen is jouw te kalmeren en te zorgen voor een energieke en doelgerichte houding.

Werkt goed als ondersteuning bij HSP.

Geurtonen: rozen- en sandelhout

Energiezuigers

Een vriendin die alsmaar in cirkels blijft praten, familie met stevige meningen, een kind wat dag in dag uit teveel energie van je vraagt. Een partner die niet lekker in zijn vel zit. Een baan die tijdelijk teveel van je vergt. Zomaar wat voorbeelden van oorzaken van buitenaf die jouw energie wegnemen.

Herken je dit?

Jouw kristalgeur: labroriet
Geurtonen: salie, bergamot reggio en rozenhout

Zelfinzicht

Het moment dat je even niet meer zo goed weet wie jij bent. Misschien laat je je veel leven door anderen om je heen, heb je dat zelf een beetje in de hand gewerkt door je te vaak te voegen naar de agenda van een ander.

Of misschien loop je keer op keer tegen hetzelfde probleem aan bij verschillende mensen.

Tijd voor zelfinzicht!

De olie die jou hier goed bij kan helpen: amethist.
Geurtonen: citrus en lavendin

Overprikkelt

Alles om je heen raast maar door. Werk, kids, een partner die weer aandacht vraagt, boodschappen, huishouden, een vriend(in) met een probleem die je graag wilt helpen… Kortom… het leven. De ene dag handel je daar wat beter mee dan den andere.

Zit jij ‘s avonds uitgeblust op de bank met alle verhalen van iedereen die nog door je hoofd razen? Of teveel irritatie van zaken waar je eigenlijk weinig vat op had?

Jouw olie: bergkristal.
Geurtonen: lavendel en kruidnagel

Lekker een paar druppels in je diffuser (of gebruik de auraspray), adem in, adem uit.

Depressie, liefdesverdriet, een beetje down

Misschien heb je eigenlijk niets te klagen, maar voel je je down. Dat kan, gewoon, zonder reden en het is niets om je voor te schamen. Ook al heb je een dubbel inkomen, een fijn huis, een auto en gezonde lieverds om je heen.
Heb je te kampen met een depressie? Dat is bikkelhard. Aan de buitenkant zie je niets, van binnen word je verteert door heftige gevoelens.
Liefdesverdriet? Nog zo een. Waarom jij niet? Waarom kwam jij tekort? Waarom is het centrum van jouw universum plots verdwenen? Het kan voelen alsof je hart geamputeerd is.

Tijd om lief voor jezelf te zijn. Accepteer dat je je zo voelt. Je bent niet alleen in deze strijd. En het komt goed. En het komt eerder goed wanneer je niet vecht tegen deze emoties, maar ze gewoon laat komen en gaan.

Jouw superhulp: rozenkwarts.
Geurtoon: roos

(ook fijn in de diffuser als iedereen in huis even tegen elkaar op probeert te boksen… )

Destructief

Je hebt vaak conflicten met anderen. Keer op keer beland je in dezelfde situaties. En ja, dat hebben we allemaal wel eens. Boze gedachten over andere weggebruikers, je partner, kinderen die je tot het uiterste drijven, pubers die zich van je afkeren.

Leer jezelf omarmen. Laat die destructieve gedachten los.

Jouw olie: Turkoois
Geurtonen: lavendel, mirre en palo santo

Ongeduld

Ben jij zo’n type die de wereld om je heen altijd te langzaam vind gaan? Geen geduld. Geen zin in ‘gezeur’ van anderen? Tijd om je een béétje milder en liever op te stellen…

Jouw verzachte olie: Amber
Geurtonen: harsachtig en zoet

Balans kwijt

Alle ballen in de lucht houden is voor de meeste vrouwen (ja, mannen hebben daar nu eenmaal minder last van, drie keer raden hoe dat komt…) een behoorlijke uitdaging. Er zijn dagen dat we trots zijn op onze ongelofelijke organisatieskills en er zijn dagen dat we een enorme meltdown hebben.
Tijd voor een superheld olie. Alle bovenstaande blends zijn overigens ook verkrijgbaar als spray. De Gouden Driehoek is een hele fijne om in je tas te stoppen op dagen waarvan je weet dat je hem nodig gaat hebben.

De Gouden Driehoek is een blend van drie verschillende kristalgeuren: amethist, rozenkwarts en bergkristal.

En ik weet van veel klanten dat ze deze helemaal niet gebruiken om de balans te bewaren, maar gewoon om zijn inmens heerlijke geur!

Jouw superhero: Gouden Driehoek

Andere toepassingen

Buiten deze helende werking, zijn kristalgeuren bergkristal en turkoois geweldig om op je wasdrogerballen te druppelen! Zo werkt je droger als een diffuser én komt je was er heerlijk geurend uit.

Carolien B