Wat leuk dat je even de tijd neemt om het verhaal achter Lotus Diffusers te lezen.
Mijn naam is Carolien Broersen, ik ben 45 lentes jong, getrouwd en moeder. Wat heeft mij bewogen om deze webshop te beginnen?

Ik was geen fan van yoga…

Ik deed nooit mee aan yoga, etherische oliën en mindfulness. Niets voor mij, ik ben direct, duidelijk en vooral steady. Met beide benen op de grond en doe het met wat er in mijn leven op mijn pad komt, en dat is heel wat.

Ik ben een moeder van 2 kinderen: Roos is 13 en Giel 10 jaar. 2 Wondertjes die ik op de wereld heb gezet, mooie blauw grijze ogen en rode haren. Rode haren staan voor een bepaald temperament…

Giel had zwakke longetjes, jaarlijks versleten wij hier antibioticakuren en hebben we heel wat in het ziekenhuis gezeten, omdat hij zowat geen lucht meer had of moest spugen van het hoesten.
Dat ziek zijn heeft ervoor gezorgd dat ik via een goede vriendin geïntroduceerd werd in de magische en voor mij veel te zweverige wereld van de etherische oliën.

Er komt een dag in je leven, ja echt, dat je niet om de zweverige kant van jezelf heen kan.

Ik was om…

Er was op dat moment geen andere keus dan mijzelf hier gewoon aan over te geven. Dit was het ook niet en alles is het proberen dan toch echt waard.

Maar je raad het al,… het werkte! De vernevelde oliën zorgde ervoor dat onze stoere avonturier inmiddels al vijf jaar antibiotica-vrij is.

Nu was ik degene die sceptische vriendinnen over de brug hielp. Mijn man neemt jaarlijks een roller met olie tegen pijnlijke spieren mee naar zijn snowboardweekend. Zie je het voor je? 15 Stoere snowboarders met een rollertje etherische oliën? Ik lach me rot.

De wereld van diffusers

Maar oké dan zijn we er natuurlijk nog niet!

Ik ben een enorme style freak in mijn huis. Alle meubelstukken en accessoires zijn gevonden op de meest bijzondere plaatsen of winkels en alles krijgt hier in huis zo een eigen verhaal. Die witte plastic diffuser paste natuurlijk niet in dit plaatje.

Aangezien de kringloop geen old school diffusers had, moest ik zelf aan de slag om die inmiddels vier diffusers in huis, te  gaan omtoveren naar iets wat mooi mag zijn. Maar dat was nog niet zo eenvoudig. Mijn zoektocht liep al snel uit om een enorme financiële tegenvaller, wat zijn mooie diffusers duur!

Na 3 maanden had ik verschillende leveranciers gevonden die mij de diffusers konden leveren die ik wél style-waardig vind. En die ook gewoon prettig geprijsd waren. Mooi hoeft absoluut niet duur te zijn en dát wilde ik graag met jullie delen in mijn webshop met diffusers.

Mijn kernwaardes

Verder vind ik een paar andere dingen erg belangrijk:

  • we maken niets mooier dan het is
  • we zijn open en duidelijk
  • we zijn er altijd voor jou
  • we zijn niet zweverig maar geloven keihard in wat we verkopen
  • voor ieder budget

De reis naar een bedrijf en webshop was een mooie (en lange!) weg! Ik ben apetrots op mijzelf en dankbaar voor alle mensen om mij heen die mij hier de tijd en rust voor hebben gegeven. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot grootste diffuser webshop van Nederland met meer dan 70 verschillende modellen die allemaal aan onze uiterst strenge voorwaarden voldoen.

Zie ik je snel voor de ultieme Lotus shopervaring? Waarbij jouw pakketje altijd als een feestje bij je binnen komt?