Regels gedurende het zichttermijn:
Koopt u een product bij Lotus Diffusers dan heeft u recht op een zichttermijn van 14 dagen

Mocht u om welke reden dan ook uw pakketje retour willen sturen neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice via: info@lotus-diffusers.nl.

Gedurende het zichttermijn mag u het product alleen gebruiken om te beoordelen of het aan uw wensen voldoet en / of u het daadwerkelijk wil houden.

Wanneer u het product toch volledig in gebruik neemt behouden wij het recht om een vergoeding te vragen wanneer u het product binnen 14 dagen retourneert. Om meer inzicht te krijgen over de regels en wetgeving van het zichttermijn verwijzen wij u naar de informatie pagina van de thuiswinkelwaarborg. Het zichtermijn gaat in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen.

Retourkosten
Stuurt u uw bestelling terug? Dan bent u verantwoordelijk voor diefstal en verlies tijdens het transport. U krijgt geen retourkosten terug, tenzij onze klantenservice dat met u heeft afgesproken. Nadat uw pakket bij ons terug is, ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort, met uitzondering van de verzendkosten.

Vermeld bij het terugsturen altijd duidelijk uw gegevens, zoals naam/adres/woonplaats, ordernummer en bankrekeningnummer. Voor vragen kunt u contact op
nemen via: info@lotus-diffusers.nl 

Hygiene uitzondering
BELANGRIJK: onze diffusers en oliën worden over het algemeen gebruikt voor luchtkwaliteitsverbetering, therapeutische en geneeskrachtige doeleinden. Hygiëne staat daarom bij ons hoog in het vaandel. De aroma diffusers worden altijd gebruikt in combinatie met water en olie. Heeft u de diffuser alleen getest met water? Dan kan de diffuser geretourneerd worden en vergoeden wij 75% van het totaalbedrag. Wij maken deze dan schoon. 

Retouradres
Lotus Diffusers
t.a.v. Retouren
Hulststraat 38
1723 WX Noord Scharwoude

Klachten
Hebt u een klacht over één van onze producten dan kunt u een email sturen naar info@lotus-diffusers.nl. Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw ordernummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 5 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Direct annuleren van uw bestelling
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Lotus Diffusers reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. Alleen als er retourkosten zijn gemaakt zullen deze hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Carolien B