Zichttermijn

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Lotus Diffusers geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lotus-diffusers.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hygiëne uitzondering

BELANGRIJK: onze diffusers en oliën worden over het algemeen gebruikt voor luchtkwaliteitsverbetering, therapeutische en geneeskrachtige doeleinden. Hygiëne staat daarom bij ons hoog in het vaandel. De aroma diffusers worden altijd gebruikt in combinatie met water en olie. Heeft u de diffuser alleen getest met water? Dan kan de diffuser geretourneerd worden en vergoeden wij 75% van het totaalbedrag. Wij maken deze dan schoon. 

Retouradres
Lotus Diffusers
t.a.v. Retouren
Hulststraat 38
1723 WX Noord Scharwoude

Klachten
Hebt u een klacht over één van onze producten dan kunt u een email sturen naar info@lotus-diffusers.nl. Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw ordernummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 5 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Direct annuleren van uw bestelling
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Lotus Diffusers reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. Alleen als er retourkosten zijn gemaakt zullen deze hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Carolien B