Wij hebben echt de allermooiste card decks voor je op een rijtje gezet! Onze collectie card decks is met zorg samengesteld, dit zijn onze 10 favorieten.

1. Lekker Licht Leven

Prachtige en minimalistische card deck met fijne quotes om de dag goed te beginnen. Voor een fijn en licht leven!
Lekker Licht Leven

2. Boodschappen van de dieren

Als je het even niet meer weet… dan heeft deze card deck áltijd een antwoord voor je. Het klopt hoe dan ook. Met een steunende en beschermende boodschap voor 68 verschillende dieren. Dit card deck is zo prachtig geïllustreerd dat je het alleen daarvoor al zou willen hebben!
Boodschappen van de dieren

3. Denk Positief

Ben je een beetje somber? Heb je vaak een gevoel van ‘is dit het nou’? Dan kunnen deze kaartjes jou helpen op weg naar een gelukkiger leven. Het zet je aan om positief te denken in kleine stapjes.
Denk Positief

4. Monkey Mind

Heb je een kind in huis wat erg in zijn of haar hoofd zit? Dan is Monkey Mind een prachtige en eenvoudige manier om mindfullnes te oefenen. Met simpele opdrachtjes die zeker ook leuk zijn om mee te doen.
Monkey Mind

5. Zelfliefde

terugkeer naar zelfliefde

Hoeveel hou jij écht van jezelf? Hoe vaak kies je jezelf boven de rest? Hoe goed zorg jij voor de énige persoon met wie je het je hele leven vol moet houden…?
We kunnen daar over het algemeen wel wat meer van gebruiken. Hoe je dat leert? Met dit card deck bijvoorbeeld!
Terugkeer naar zelfliefde

6. Card deck over etherische olie

Met dit carddeck, leer je veel over enkelvoudige etherische olie. Je kunt zowel een kaartje trekken om te zien wat je vandaag nodig hebt, als ervan leren en het als naslagwerk gebruiken. Multi-functioneel dus! Inspiratiekaarten.

7. Inner Dive

Ben je toe aan verdieping? Dan is het card deck Inner Dive een mooi houvast om de diepte in te gaan. Vragen aan jezelf. Quotes die je bijblijven en tot nadenken aanzetten. Prachtig minimalistisch! Met een fijn instructieboekje.
Inner Dive

8. Essence of Yin

Essence of Yin. Een mooi vorm gegeven card deck met simpele opdrachten. Goed te gebruiken samen met onze elementenlijn! Essence of Yin.

9. Regenboogkracht

Dit snoeperige card deck is een fijne ondersteuning voor kinderen die wel een beetje zekerheid kunnen gebruiken. Je kunt hem op verschillende manieren gebruiken (door bijvoorbeeld zelf kinderen een kaart te laten kiezen wat bij ze past, of juist een kaart als affirmatie of bekrachtiging te gebruiken in waar ze graag wat meer van zouden willen zijn) en het card deck is voorzien van een handig instructieboekje.
Regenboogkracht

10. Manifesteren met de maan

Maan-ifesteren? Heb je ooit wel eens echt stil gezeten en gestaard naar een volle maan? Heb je ooit de kracht gevoeld die daar vanuit gaat? Een volle maan is een perfect moment om een iets te affirmeren en manifesteren voor de komende tijd. Deze kaarten kunnen je daar prima bij helpen.
Manifesteren met de maan

Nanda K