hsp lijn

Wanneer je merkt dat je hooggevoelig bent (of dit is vastgesteld), dan vallen er heel veel puzzelstukjes op zijn plek. Je snapt opeens waarom jij makkelijk de stemmingen van een ander oppikt en alles intenser lijkt te beleven.

Met de HSP lijn van de Groene Linde kun je jezelf ondersteunen om bepaalde situaties net even wat makkelijker aan te vliegen. In dit blog leggen we de werking van de verschillende producten uit. Alle producten zijn verkrijgbaar in een auraspray en olie, en sommigen ook in een roller.

De olie gebruik je door 4-6 druppels in je diffuser te druppelen. De auraspray gebruik je door even goed te gaan staan, je ogen te sluiten en 1 of 2 spray’s boven je hoofd te vernevelen. De roller gebruik je door deze op je polsen, onder je voeten of in het kuiltje achter in je nek te rollen.

De producten zijn allemaal te gebruiken voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

HSP Cleansing

Reinigt je energiesysteem.
Wanneer gebruiken? Als je een dag hebt gehad waarbij je veel mensen tegenkwam die, bewust of onbewust, wat extra van je gevraagd hebben.
De roomspray kun je ook uitstekend gebruiken om een ruimte te reinigen van negatieve energie.

In de shop: HSP Cleansing olie | HSP Cleansing auraspray | HSP Cleansing roll-on

HSP Grounding

Soms mis je wat daadkracht. Zweef je teveel… Geen focus kunnen vinden. Chaos in je hoofd zorgt voor onrust in je lijf.
HSP Grounding zorgt dat je je weer stevig geaard voelt.

In de shop: HSP Grounding olie | HSP Grounding auraspray

HSP Closure

Heb jij angsten? Is er een stemmetje in je hoofd die je telkens overtuigt om iets vooral niet te doen? En kun jij dit niet goed thuisbrengen? Onverklaarbare nachtmerries, steeds maar geen leuke partner kunnen vinden. Een overtuiging in jezelf wat zegt ‘ik kan dit niet’ ‘dit is niet voor mij’.

Het is goed mogelijk dat het een trauma is wat je bij je draagt. Met de HSP Closure kun je dit oud zeer op een mooie manier afsluiten om met een schone lei verder te gaan.

In de shop: HSP Closure olie | HSP Closure auraspray

HSP Me I Am

Omdat je anderen zo goed aanvoelt, heb je de neiging om alle kanten op mee te buigen. Leuke plannen beantwoord je vaak met ‘ja!’ nog zonder dat je er over nagedacht hebt. Superlief natuurlijk! Maar niet zo lief voor jezelf, want jij raakt uiteindelijk uitgeput…

De Me I Am zorgt ervoor dat je de keuzes die op je pad komen weldoordacht en met aandacht voor jezelf leert maken. Extreem belangrijk voor HSP’ers!

In de shop: HSP Me I Am olie | HSP Me I Am auraspray | HSP Me I Am roll-on

HSP Protection

Op sommige dagen weet je je dat het ‘een lastige’ wordt. Een bespreking op kantoor waar het er heftig aan toe kan gaan, een belangrijk gesprek, of een gezellige verjaardag.

Met de HSP Protection maak je als het ware een doorzichtige bubbel om je heen waarbij je de energie van andere niet te veel laat doordringen in je eigen energieveld.

Perfect voor kids om mee te nemen naar school (de roller!).

In de shop: HSP Protection olie | HSP Protection auraspray | HSP Protection roll-on

HSP Pull in

Soms heb je het gevoel dat je je letterlijk wilt terugtrekken in je coconnetje. De dag is net even teveel geweest. Deze olie of spray is heerlijk om te gebruiken voor het slapen gaan. Wanneer je gedachten alle kanten op vliegen.
Pull in, trek je terug.
Ook goed te gebruiken voor kinderen die (schijnbaar uit het niets) een woede-aanval krijgen.

In de shop: HSP Pull In olie | HSP Pull In auraspray

HSP Self Love

Herken je dit? Je hebt het gevoel dat iedereen om je heen je maar raar vind. En als je eerlijk bent, begrijp je de mensen om je heen ook niet goed. Waarom zijn mensen zo rauw? Hard? Waarom zeggen ze zulke akelige dingen?
Of misschien lijkt iedereen om je heen alles op orde te hebben, maar heb jij het gevoel dat je het niet waard bent, die leuke baan (er zijn altijd betere mensen te vinden), een leuke partner (hoezo zou jij de leukste zijn?).
Kortom,… je waardeert jezelf niet goed genoeg. Tijd voor wat HPS Self Love. Dat is namelijk hard nodig om goed te kunnen functioneren!

In de shop: HSP Self Love olie | HSP Self Love auraspray | HSP Self love roll-on

HSP Speak

Leer te praten over wat je bezig houdt, wat je meemaakt, wat je voelt. In ons leven worden we veelal geconditioneerd om te veel gevoel te onderdrukken. Leer, op een milde manier, je uit te spreken, om jezelf niet te verliezen.

In de shop: HSP Speak olie | HSP Speak auraspray

HSP Mission

Als HSP heb je een missie te vervullen op de aarde. Je bent er om de evolutie te versnellen. Alleen kan het je soms ook in een sombere bui duwen. Het werkt grondend en biedt geborgenheid aan de eerste twee chakra’s. Je kunt je muur van weerstand laten vallen, het leven omarmen, zonder reserves en zonder vluchtgedrag. Werkt zachter als moeder aarde.

In de shop: HSP Mission olie | HSP Mission auraspray


SHOP NU

Nanda K